€34,95 


[B19]
  • Romoss Externe Batterij iPhone 4S 10400 mAh afb 1
  • Romoss Externe Batterij iPhone 4S 10400 mAh afb 2
  • Romoss Externe Batterij iPhone 4S 10400 mAh afb 3
iPhone 4S Romoss externe batterij 10400 mAh
 
De Romoss Externe batterij voor de IPhone 4S is een externe batterij van bijzonder hoogwaardige kwaliteit. Romoss is een specialistische producent en absoluut A-merk op het gebied van Externe batterijen. Romoss gebruikt Premium Li-ion cellen waardoor deze Externe batterij zeer stabiel en langdurig energie levert voor het opladen van jouw iPhone 4S. 
 
Door de hoogwaardige vervaardiging van het interne circuit verliest de Romoss externe batterij nauwelijks energie aan secondaire zaken als warmte of weerstand. De Romoss levert 90% van de opgeslagen energie aan het opladen van de batterij van jouw iPhone 4S. Met de Romoss Externe batterij is jouw iPhone 4S wel tot 5 keer op te laden. 
 
De Romoss iPhone 4S Externe batterij beschikt over 2 usb poorten zodat je zelfs twee toestellen tegelijk kunt opladen. Op deze Romoss Externe batterij heeft één van de uitgangen een snellaad functie van 2 ampere (out2). Hierdoor is deze Externe batterij ook geschikt om je iPad op te laden.
 
Hoe werkt het?
De Romoss externe batterij voor de iPhone 4S laad je thuis op met de usb oplader van je iPhone of iPad. Aan de zijkant van de Romoss Externe batterij geven stijlvolle led lichtjes aan wanneer de batterij vol is en bij laden het resterende vermogen. De Romoss externe batterij heeft een zeer handzaam formaat en is ideaal om mee te nemen op reis of wanneer je buiten de deur bent. Maar zelfs ook bij het gebruik van je iPhone 4S thuis op de bank als het stopcontact net even te ver weg is komt de Romoss Externe batterij je goed van pas. 
 
Wanneer je iPhone 4S leeg raakt sluit je de iPhone 4S aan op de Romoss Externe batterij met je eigen iPhone 4S oplaadkabel. Je iPhone 4S wordt direct opgeladen en jij kunt tegelijk je iPhone 4S gewoon blijven gebruiken.
 
De Romoss Externe batterij kun je tevens gebruiken om andere apparatuur op te laden met een usb aansluiting.
 
Type: Romoss PH 50
kleur: wit
Capaciteit: 10400 mAh
Soort: Li-ion
Ingang: Micro USB 5 Volt 1 Ampere
Uitgang 1: USB 5 Volt 1 Ampere
Uitgang 2: USB 5 Volt 2,1 Ampere
Afmetingen: 13,8 cm(L) X 6,2 cm(b) X 2,15 cm(d)
Gewicht: 288 gram
Bijzonderheden: Met 4 leds batterij indicatie
 
 
 


8PICTURE_ONLY_FULL Direct leverbaar!
Beoordeling schrijven
Snel iPhone batterij zoeken
 
Bijv: batterij iPhone 4s.
Geavanceerd zoeken
0 items
Levering
Verzending