€24,95 


[B10]
  • Externe Batterij iPhone 5C 12000 mAh afb 1
  • Externe Batterij iPhone 5C 12000 mAh afb 2
  • Externe Batterij iPhone 5C 12000 mAh afb 3
iPhone 5C Externe batterij 12000 mAh 
 
Heb jij behoefte aan een flink hoeveelheid draagbare back up power voor jouw iPhone 5C? Deze externe batterij met een vermogen van maar liefst 12000 mAh biedt precies dat. Door de 12000 mAh is deze Externe batterij uitermate geschikt om naast je iPhone ook je iPad op te laden en van stroom te voorzien. Met de externe batterij kan je je iPhone 5C wel 2 tot 3 keer volledig opladen.
 
Deze Externe batterij is voorzien van een lcd display. Hierdoor is het heel gemakkelijk te zien hoeveel procent de Externe batterij nog vol zit. Zo kan je goed inschatten hoe vaak je je iPhone 5C nog kan opladen. De Externe batterij is uitgevoerd met 2 usb poorten zodat je twee toestellen, je IPhone 5C en je tablet, gelijktijdig op kan laden. Eén van de uitgangen heeft een snel laad functie met stroom uitgang van 2 ampère. 
 
Hoe werkt het?
Je dient eerst de externe batterij op te laden. Hiervoor gebruik je de lader welke bij jouw iPhone of iPod hoort of een andere usb oplader. Wanneer je iPhone 5C leeg is sluit je de externe batterij aan op je toestel om deze zonder stopcontact weer op te laden. Je kunt direct verder bellen en internetten wanneer de externe batterij is aangesloten.
 
De externe batterij is ideaal voor festivals, campings en wanneer je veel van huis bent maar wel de zekerheid wilt hebben om te kunnen blijven bellen, mailen, whatsappen etc. Maar ook thuis op de bank is het ideaal. Als je fijn op je bank online zit te internetten maar de batterij van je iPhone 5C of iPad bijna leeg is dan komt de Externe batterij 12000 mAh perfect van pas. Geen gedoe meer met moeilijk bereikbare stopcontacten.
 
De externe batterij kun je tevens gebruiken om andere apparatuur op te laden met een usb aansluiting zoals je camera of iPod.
 
Type: Externe batterij 
Capaciteit: 12000 mAh
Soort: Li-ion
Ingang: Micro USB 5 Volt 1 Ampere (micro usb kabel wordt bijgeleverd)
Uitgang 1: USB 5 Volt 1 Ampere
Uitgang 2: USB 5 Volt 2 Ampere
Afmetingen: 11cm X 8cm X 2,5cm
Gewicht: 210 gram
Bijzonderheden: Met LCD display
 
 


8PICTURE_ONLY_FULL Direct leverbaar!
Beoordeling schrijvenSnel iPhone batterij zoeken
 
Bijv: batterij iPhone 4s.
Geavanceerd zoeken
0 items
Levering
Verzending