Verzending & Retourneren

Geen verzendkosten

Wij brengen geen verzendkosten in rekening. Het maakt dus niet uit of je 1 of 100 batterijen bestelt. Dit geldt voor zowel Nederlandse als Belgische klanten.

Snel geleverd

Bestellingen welke op werkdagen voor 17:00 worden geplaatst, worden normaliter nog dezelfde dag afgeleverd bij PostNL. Doorgaans heb je de bestelling dan de volgend dag in huis. Bestellingen die na 16:00 of tijdens weekend of feestdagen worden geplaatst, worden de eerstvolgende werkdag bij PostNL afgeleverd.

De overkomstduur naar België kan variëren tussen de 3 en 10 werkdagen. Buiten Nederland zijn wij tevens afhankelijk van lokale posterijen.

Thuisblijven is niet nodig

Alle bestellingen tot 250 gram (circa 5 batterijen) verzenden wij middels PostNL briefpost. Je hoeft dus niet thuis te blijven of je bestelling op werk te laten afleveren. Bestelling vanaf 250 gram batterijen versturen wij middels aangetekende post/UPC.

Foutieve bestelling

Wanneer je een verkeerde batterij hebt besteld, kun je deze 7 werkdagen na ontvangst inclusief een kopie van de factuur en een volledig ingevuld retourformulier (Klik hier om het retourformulier te downloaden) retourneren naar:

E-Shops BV
Retouren
Postbus 1067
2400 BB Alphen a/d Rijn

Indien je de envelop nog in je bezit hebt, dan kun je deze gebruiken. Vermeldt "retour afzender" op de envelop inclusief het retouradres op de achterkant van het briefstuk. Op deze wijze hoef je geen portokosten te betalen voor het retourneren van de retourzending. Wanneer je de envelop niet meer in je bezit hebt, dien je het poststuk voldoende te frankeren. Deze kosten worden niet vergoed.

Zodra wij de retourzending hebben ontvangen en gecontroleerd op basis van serienummer en werking, zullen wij, na verrekening van de eventuele extra kosten en administratiekosten van € 2,95, het aangegeven product opsturen. Vergeet dus niet duidelijk aan te geven welk product je dient te ontvangen.

Ons streven is om de retourzending binnen 3 werkdagen na ontvangst te verwerken. Zodra de retourzending is verwerkt, sturen wij een bevestiging per e-mail naar het opgegeven e-mail adres.

Defecte batterij

Ondanks de kwaliteit van onze producten en de zorgvuldigheid van onze leveranciers, kan het voorkomen dat een nieuwe batterij niet voldoet aan jouw verwachtingen. Het kan zijn dat de batterij nog niet optimaal werkt met het toestel, zorg daarom altijd dat je een kalibratie uitvoert.

Mocht dit niet werken, dan kun je de batterij binnen 7 werkdagen, inclusief een kopie van de factuur en een volledig ingevuld retourformulier (Klik hier om het retourformulier te downloaden), retourneren naar:

E-Shops BV
Retouren
Postbus 1067
2400 BB Alphen a/d Rijn

Indien je de envelop nog in je bezit hebt, dan kun je deze gebruiken. Vermeldt "retour afzender" op de envelop inclusief het retouradres op de achterkant van het briefstuk. Op deze wijze hoef je geen portokosten te betalen voor het retourneren van de retourzending. Wanneer je de envelop niet meer in je bezit hebt, dien je het poststuk voldoende te frankeren. Deze kosten worden niet vergoed.

Zodra wij de retourzending hebben ontvangen en gecontroleerd op basis van serienummer en werking, zullen wij een nieuwe batterij toesturen.

Ons streven is om de retourzending binnen 3 werkdagen na ontvangst te verwerken. Zodra de retourzending is verwerkt en verzonden, ontvang je een bevestiging per e-mail op het opgegeven e-mail adres.

Garantie

De levensduur van een batterij is sterk afhankelijk van het aantal op- en ontladingen. Wij hanteren een garantie van 3 maanden. Mocht de batterij na 3 maanden defecten vertonen, neem dan contact met ons op. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten tevreden zijn met de producten die wij leveren en zullen ongetwijfeld een gepaste oplossing vinden.

Factuur, ordernummer en klantnummer

Je kunt een kopie van de factuur downloaden door in je account te klikken op "De bestellingen die ik geplaatst heb bekijken". Op de factuur kun je ook het ordernummer en klantnummer vinden.

Staffelkorting

Bij afname van een grote hoeveelheid batterijen, hanteren wij een zeer interessante staffelkorting. Neem contact met ons op voor een prijsopgave. Vermeldt hierbij duidelijk om welke batterij(en) het gaat.

Op zoek naar een batterij die niet wordt aangeboden op Samsung-Batterij.nl?

Wij kunnen vrijwel elke batterij leveren maar hebben niet alle batterijen al opgenomen in ons assortiment. Neem contact met ons op en vermeldt duidelijk om welke batterij en welk toestel het gaat.

Volgende
Snel iPhone batterij zoeken
 
Bijv: batterij iPhone 4s.
Geavanceerd zoeken
0 items
Levering
Verzending